Payrolling

Bent u van mening dat vast personeel de flexibiliteit van uw onderneming kan beperken? Of kent uw organisatie een fluctuerende personeelsbehoefte? Dan is Payrolling de oplossing. Medewerkers die u zelf selecteert komen in dienst van Flex One op basis van de uitzendformule, echter tegen een tarief dat sterk concurrerend is met de kostprijs van vast personeel. U heeft dus alle voordelen van de uitzendformule van Flex One.

Uitzenden

Uitzenden is het product waarmee u als organisatie flexibel kunt inspelen op veranderingen binnen uw organisatie. Flex One selecteert en levert direct betrouwbaar en gekwalificeerd personeel. De personeelsleden zijn werkzaam binnen uw organisatie op basis van de uitzendformule van Flex One, met als gevolg dat u alleen betaalt voor de gewerkte uren. De overeenkomst kan per direct worden opgezegd zonder dat een ontslagvergunning is vereist. De volledige salaris- en personeelsadministratie wordt uitgevoerd door Flex One. Uw organisatie draagt geen arbeidsrechtelijke risico’s en ontvangt real-time overzichtelijke management informatie.

Werving & selectie

Werving & selectie via Flex One biedt u de garantie dat u betrouwbaar en gekwalificeerd personeel aanneemt. Om dit te kunnen bereiken maakt Flex One gebruik van een transparante, intensieve en uiterst efficiente selectieprocedure. Wij beschikken over een personen database die kwantitatieve, maar vooral ook kwalitatieve persoonskenmerken bevat. Indien wenselijk benaderen wij potentiele kandidaten direct op een discrete manier via ons uitgebreide netwerk.

Om tot een succesvolle arbeidsrelatie te komen, maakt Flex One gebruik van een gedragsgericht interview en een persoonlijke profiel analyse. Vervolgens worden de resultaten getoetst aan het opgestelde functieprofiel. Indien wenselijk wordt een assessment uitgevoerd. Flex One werkt op basis no-cure-no-pay en tegen een lage tariefstelling.

Trainingen

Flex One werkt samen met erkende onderwijsinstellingen. De opleidingen en trainingen worden ingezet om de arbeidsproductiviteit en het rendement van uw medewerker te verhogen. Relaties van Flex One kunnen daarbij gebruik maken van gunstige condities.