Flex One Contact

Vind jouw nieuwe uitdaging op onze vacature pagina. Voor vragen zijn wij uiteraard bereikbaar. Staat jouw nieuwe uitdaging er nog niet tussen? Neem contact op met Flex One en wij helpen jou graag verder!

Bel 026 – 200 55 00 of stuur een email naar werken@flex-one.nl.

Ook is het mogelijk om direct contact met Flex One op te nemen. Dit kan middels het contactformulier onderaan de pagina.

Neem contact op met Flex One
Kantoor
Marketing 20

6921RE Duiven

Bereik ons op
Wij zijn bereikbaar
Maandag 9:00 – 17:00
Dinsdag 9:00 – 17:00
Woensdag 9:00 – 17:00
Donderdag 9:00 – 17:00
Vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag – Gesloten
Zondag – Gesloten
Stuur een bericht

Contact flex-one direct

Neem direct contact met ons op via onderstaand formulier. Wij doen ons uiterste best u zo goed als mogelijk te ondersteunen in uw vragen.

Direct een kijkje nemen bij onze vacatures?

Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van ons huidige aanbod. Wij werken samen met verscheidene tankstations in de omgeving van Arnhem, Groningen, Amsterdam, Breda en nog veel meer. Wij updaten de website meerdere keren per week met nieuwe vacatures. Houd onze vacaturepagina dus goed in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief om geen kansen voorbij te laten gaan.

Meer weten over flex one?

Aandacht voor de klant en medewerkers staat bij Flex One centraal. Hierdoor kunnen wij de balans tussen medewerker en opdrachtgever positief beïnvloeden. Dit begint bij de succesvolle match tussen medewerker en opdrachtgever.

Hiernaast neemt Flex One graag de payroll uit handen waardoor u bijna geen werk hoeft te verzetten inzage de administratieve afhandeling van uw medewerkers.

Op onze Over ons pagina vind je een overzicht van onze huidige dienstverlening voor opdrachtgevers. Wij bieden u graag onze Innovatieve dienstverlening op topniveau aan met ruim 17 jaar ervaring!

Meer weten? Bekijk direct onze Over Ons pagina.