Over ons

Een uitgesproken visie op personeelsmanagement en bereikbaarheid buiten kantooruren is onze standaard.

Over Flex One
Direct contact?

Bel mij terug!

meer dan Personeelswerving

Over Flex One

Innovatieve dienstverlening op topniveau vanuit de visie van de werkgever

Flex One uitzendorganisatie heeft een uitgesproken visie op personeelsmanagement. De arbeidsmarkt verandert sterk. En werkend Nederland gaat ontdekken dat het begrip ‘werk’ een nieuwe invulling krijgt in onze dynamische en diverse arbeidsmarkt. Wij verplaatsen ons volledig in de werkgever. Hoe zorgen wij ervoor dat de werkgever in contact worden gebracht met de juiste medewerker? Vanwege nieuwe eisen aan vaardigheden en competenties is flexibiliteit een belangrijke factor in het slagen van de ‘perfecte match’.

Het aangaan van een duurzame klantrelatie en het één worden met de organisatie staat bij ons voorop. Wij noemen het ‘ondernemen vanuit de visie van de werkgever’. Flex One hecht bijzonder sterk aan een juiste match. En dit realiseren we enerzijds door te kijken naar functievereisten, passie en motivatie en anderzijds door dieper te graven in de organisatiecultuur en werksfeer. We selecteren niet alleen tijdelijke medewerkers op basis van opleiding en ervaring, maar kijken ook naar persoonlijkheid, potentie en competentie.

De werkgever staat centraal bij alles wat we doen: ons onderscheiden door innovatieve dienstverlening op het hoogste niveau. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan het opstellen van de selectiecriteria, samen met de werkgever. Flex One uitzendorganisatie beschikt over een zeer uitgebreide database met zowel kwantitatieve als kwalitatieve (persoons)gegevens waaruit we een eerste selectie van geschikte kandidaten maken. Zorgvuldige screening door persoonlijke gesprekken en eventuele aanvullende testen liggen aan de basis. Maar ook onze focus op competenties en ontwikkelpotentieel omdat harde criteria, zoals opleiding en werkervaring, niet altijd de garantie zijn voor een goede match.

Aandacht voor onze klanten staat centraal bij alles wat we doen

Kennis van de branche, de onderneming, de arbeidsplek en de wensen van zowel werkgever als werknemer zijn de ingrediënten voor een succesvolle match. Onze professionele medewerkers houden van korte lijnen, ook buiten kantooruren, en zijn thuis in de meeste branches en in de regio. Dat maakt Flex One bij uitstek geschikt voor de werving, selectie, detachering en het uitzenden van personeel tegen concurrerende tarieven.

Met toekomst gericht ondernemen door kennis en ervaring krijgen wij ‘het juiste personeel op de juiste plek’.